Бизнис
12. April 2021 - 8:29

Наоди од анализата за обезбедување кадар за потребите на компаниите

Стопанската комора на Македонија денеска ќе ги соопшти наодите од анализата за потребата од работна сила за обезбедување кадар за потребите на компаниите.

На прес-конференцијата ќе присуствува професорката Благица Новковска, национален експерт за проценка и анализи на пазарот на труд и образованието.