Џет-Сет
10. September 2017 - 8:39

Најзгодните турски актери на едно место - Од Омер и Демир, па се до Бали Бег !

Турската телевизија Стар.тв изработи рекламен спот за телевизијата во која ги вклучи едни од најпосакуваните и најпопуларните актери.
 
Повеќето ликови во видеото  досега и имавме можност да ги гледаме во познатите серии, а во овој најнов проект не случајно се избрани најмаркантните кои публиката во Европа и Азија ги обожава.
 
Во продолжение можете на едно место да ги видите од Бариш Ардуч, Серкан Чајоглу, па се до Бурак Озџевит.