Балкан
11. December 2016 - 22:25

Најтажната снимка од Истанбул која ќе ви го распарчи срцето

Две момчиња безгрижно се бркаат околу ковчезите на загинатите полицајци во бомбашкиот напад во Истанбул. Не се свесни што се случува околу нив, уште помалку зошто сите плачат, а едното, кое е нагрнато со турското знаме, воодушевено што го гледа татка си на фотографија, среќно извикнува: „Види, ене го татко ми“.