Живот
14. October 2015 - 18:02

Најсуровата шега што некогаш сте ја виделе - И скрати најмалку една година живот на сопругата

Комичарот и ѕвездата на Јут јуб Роман Атвуд повторно успеа да ја шокира и расплаче Бритни Смит (32). Иако таа е навикната на неговите шеги, овојпат ги мина сите граници.
 
Атвуд го искористи синот за оваа невкусна шега. Го зеде за тест возење, а кога таа отиде до автомобилот, Атвуд му рече на детето да се сокрие.
 
На возилото стави кукла која беше облечена исто како и детето.
 
Кога Бритни се врати , тој со помош на далечинско стисна гас и се изгледаше как одетето само да управува.
 
Двајцата почнаа да трчаат, но возилото помина преку препреката и експлодираше.
 
Како Бритни ја прифати оваа шега, погледнете во видеото...