Бизарно но вистинито
20. May 2016 - 20:51

Најлошите матурски фустани што сте ги виделе некогаш! Број 6 ќе ве зашемети!

Сезона е на матурски забави, а ако не сакате да се анјдете во оваа галерија, тогаш дознајте како не треба да се облечете. Во ред е понекогаш да бидете екстравагантни иразлични, но до оваа мера на ваков наста - не ви препорачуваме.
 
Погледнете ги најлошите матурски фустани!