Живот
21. March 2016 - 17:34

Најлошите 16 пластични операции некогаш направени!

Последните неколку години бројот на пластичните операции преку кои се пробува да се стигне до совршен изглед е во голем пораст.
 
Додека некои имаат граници и знаат што и колку сакаат да зголемат, има и такви кои во тоа претеруваат. Овие девојки немале граници, па од прекрасни жени се претвориле во вистински изроди.