Живот
10. January 2017 - 23:42

Најголемиот љубовџија во Скопје не престанува: Ова е неговата најнова порака

Најголемиот љубовџија во Скопје не престанува!

Зима, празници, повеќе време за дома, топли прегратки, љубов… Ова веројатно го инспирира најголемиот љубовџија и романтичар во Скопје кој на станбените фасади остава љубовни пораки со свој автентичен потпис.

Нема сомнеж дека љубовта е силна и длабока кога изливите потсетуваат дури и на текст од песна ама на ова станарите веројатно му се многу лути.

Ова е неговата најнова љубовна порака.

lj