Џет-Сет
13. September 2017 - 10:41

Најдоброто го остави за крај: Марјана објави провокативни фотографии на Инстаграм!

Календарски летото се уште трае, а се до 22-ри септември кога ќе стартува есента, има време уште околу една недела за да се искористат последните топли сончеви зраци, плажата и времето за одмор.
 
Нашата ТВ водителка Маријана Станојковска летото 2017-то го комбинираше што работно, што со одмор, бидејќи Ново лото нема простор за замена кога е во прашање Марјана. Но, за таа да ги наполни батериите, Лотарија на Македонија направија мала отстапка и во еден период кога Марјана одмараше, на нејзино место пред камери се појави колешката Елена Стојановска.
 
За разлика од минатата година, Станојковска беше нешто поштедлива со летни фотографии, веројатно затоа што работната агенда и беше на прво место. Но сега за крај на летото, водителката го распосла својот раскош на плажа, а од жешките пози од кои фокусираше на бујните гради и задникот во танга, „ги растопи“ следбениците од посилниот пол како сладолед.
 
Марјана точно знае како да се намести за позирање и да направи бура на социјалните мрежи, само оваа не е Ирма, туку Марјана.