Живот
1. јуни 2016 - 17:32

Најде стар, рѓосан нож: Кога ќе видите што направи од него, ќе останете без зборови!

Добриот нож ќе ви трае цел живот, се разбира ако од време на време се грижите за него. Дури и ако со години ви стои во некоај фиока, доволно е само малку труг за да се врати во совршена состојба.
 
Но, некогаш може да се случат работи поради кои ќе рѓоса ножот и ќе изгледа сосема неупотреблив. За ваша среќа, тоа не значи дека треба да го фрлите во ѓубре.
 
Во продолжение погледнете како овој човек зарѓаниот нож го врати во совршена состојба...