Живот
2. December 2015 - 12:51

Најде патики 26 години стари: Што направи потоа со нив е повеќе од неверојатно!

Концепт на уметничко реставрација не ништо ново, но ретставрација на патики од 1989 година може да биде нешто не сте го очекувале.
 
Нема да верувате на своите очи како одлепените патики добиваат свеж имодерен изглед.