Фудбал
10. January 2017 - 10:33

Наградата Пушкаш за Малезиецот Субри

ФИФА го прогласи и најубавиот гол во 2016г.

Наградата „Пушкаш“ за гол на годината му припадна на Малезиецот Мохд Фаиз Субри за голот кој го постигна на натпреварот Пенанг-Паханг во малезиската Суперлига.

https://