Живот
2. November 2015 - 22:43

Наелектризира балон и го стави под вода

Наелектризира балон и го стави под вода.

Тоа што се случи ќе ве воодушеви.

Погледнете:

 

Классный видео прикол с шариком и водой.

Классный видео прикол с шариком и водой.

Posted by 4-video.net on недела, 1 ноември 2015