Македонија
5. јуни 2020 - 13:19

Над 150 позитивни случаи на КОВИД-19 во земјава

Во изминатото деноноќие во земјава се потврдени над 150 позитивни случаи на лица заболени од Ковид-19, потврдија од Институтот за јавно здравје за МИА.

Повеќе информации за точната бројка и извршените тестирања ќе бидат објавни во текот на денот.