Живот
4. August 2017 - 13:58

На жена во автобус одеднаш почнало нешто да ѝ лази по коса - ќе се згрозите колку ги има

За време на едно возење во автобус во Мексико, еден патник снимал жена на која по косата и лазеле вошки.

На видеото е прикажана жена со собрана коса, која изгледа како да не ја миела цела недела.

Погледнете го видеото: