Живот
23. March 2018 - 10:28

На таванот пронашол кутии - со нив ја открил тајната која неговата сопруга ја криела 40 години

Правилото дека во брак не треба да се крие ништо од партнерот, не е случај и кај овој пар. Меѓутоа ако тајна е тоа што Крис Бреснан го направила, тогаш и не е толку лошо.

Но, секоја тајна кога-тогаш се открива.

Оваа жена цели 40 години на таванот криела кутии од својот сопруг.

Имено, тој секој ден откако се запознале ѝ пишувал по едно љубовно писмо. Понекогаш дури и на салфети, но секогаш добивала по едно. Нејзиниот сопруг не можел ни да замисли дека таа вака уредно и внимателно ги чува. Погледнете: