Живот
19. July 2016 - 15:31

Нa таванот го нашол дрвениот ковчег на неговиот дедо, кога го отворил имал што да види!

Некои семејства ги чуваат своите вредности и ги пренесуваат од генерација на генерација. Многу луѓе во своите гаражи или тавани чуваат скриени работи за кои и самите не се свесни.
 
Пред неколку дена, еден корисник на популарниот сајт Imgur, на таванот пронашл стар дрвен ковчег од Втората светска војна кој припаѓал на неговиот дедо. Тој немал клуч и не сакал да го скрши, па затоа чекал да добие посебен клуч со кој можел да го отвори.
 
После цели 60 години, ковчегот конечно бил отворен, а во него пронашол многу интересни работи...