Живот
17. May 2016 - 21:58

На сопругата и рече да не оди на работа - мислеше дека се шегува, а потоа кога сфати за што се работи заплака

Дерик и неговата сопруга станале и почнале да се подготвуваат за работа како и секој друг ден. Но овој Канаѓанец сепак почнал да снима, а имал и зошто...Долго време криел нешто од неговата сопруга. Денес тој одлучил се да и признае, и да ја сними нејзината реакција. Ништо не насетува,  неговата сопруга му се криви... Во кујната и вели да не одат на работа - ни тој ни таа. Тогаш и дава 20 евра. 

- Ова дефинитивно ќе ти затреба, вели тој, а неговата сопруга и понатаму мисли дека се шегува...

Откако и ја честиташе петгодишнината од бракот  и, и објасни дека ќе одат во Европа, жената и понатаму не веруваше во зборовите на нејзиниот маж.

Жената повторувала: „Ти си сериозен?“.

- Што мислиш зошто работев прекувремено? Од радост и шок, сопругата заплакала...