Џет-Сет
20. March 2017 - 15:02

На познатата пејачка и се слоши среде настап - итно пренесена во болница

 
 
Пејачката Катарина Грујиќ овој викенд го помина работно, но нејзиниот организам тоа тешко го поднесе. Имено таа по одличниот настап во кој публиката уживала во текот на викендот завршила на инфузија. Ако судиме по фотографијата која ја објавила на социјалните мрежи, пејачката настапите доста ја измориле.
“Да ја повратиме енергијата од бурниот викенд“, напишала пејачката на фотографијата.