Живот
16. October 2015 - 22:47

На почетокот сите му се смееја, но кога слушнале до крај ...

Кога прв пат го објави ова видео, Фејбук корисниците почнаа да исмејуваат. Но, по само неколку секунди не можеа да веруваат на своите очи и уши...