Живот
29. February 2016 - 11:17

На овој ден погледнете во часовникот кога ќе биде 11:11 - еве што покажуваат овие броеви

 
 
Денеска погледнете ги стрелките на часовникот кога ќе биде 11:11. Со оглед на тоа дека годината е престапна, (2+9=11) и(2+2+1+6=11), тоа значи 11 и 11. Овиe броеви го покажуваат будењето и просветлувањето. Бројот единаесет претставува визија, интуиција, духовност, па така, немојте да се чудите ако денеска интуицијата ви е на високо ниво, и ако имате дежа ву.
 
Денеска размислувајте за иднината. Гледајте во часовникот една минута, затворете ги очите и според нумерологијата зачекорете во иднината.