Живот
20. March 2016 - 19:07

На оваа свадба сите гледаа само во неа

Оваа свадба изгледала поприлично досадна се до еден момент кога атрактивната Романка се погрижила да ја крене атмосферата.

Таа на свадбата се појавила во тесен син фустан кој ги нагласува нејзините атрибути, а кога почна да танцува го привлече вниманието на сите гости, а погледнете и зошто.