Живот
2. јуни 2016 - 15:09

На матурата ја чекаа вооружени полицајци - Сите плачеле кога дознале за што станува збор

Полицаецот Чарли Кондак убиен е на должност во 2014 година во Флорида. Неговите колеги се појавија како придружба на неговата ќерка на матурската забава. 

Чарли Кондак е убиен за време на должност кога се јавил на рутински повик. Ненајдената смрт ги потресла неговите колеги, а поготово неговото семејство. 

Неговите колеги полицајци направиле се што можеле за да го ублажат губитокот на семејството, а еден од нивнот гест бил да ја однесат на матурската забава. 

- Тажни сме што мораме да бидеме тука, но почестени сме што можеме што можеме да бидеме тука, рекол Џеф Јонг, еден од полицајците кои дошле на матурата. 

Ќерката на Чарли, Алена била пресреќна од ваквото изненадување кои го приредиле колегите на нејзиниот покоен татко.