Џет-Сет
5. August 2015 - 16:26

На Лени Кравиц му испадна пенисот на бина

Познатиот рокер Лени Кравиц одржа концерт во Стокхолм пред два дена, и се посрамоти пред публиката.

Во еден момент среде настапот, додека играше му се скинаа пантолоните, а за негова несреќа, се покажа дека пејачот не носи долна облека.

Тука пред публиката од првиот ред тој си ја покажа машкоста која веднаш потоа ја покри со гитарата.

Еве како изгледаше тоа: