Живот
29. September 2016 - 11:16

На чекор од смртта: Вистинско чудо е како ова момче преживеа

Во видеото кое стана хит на социјалните мрежи можете да погледнете како едно момче преживеа налет на автомобил во полна брзина.
 
Имено, додека излегувал од својот мини купер, од спротивна насока, без никаква контрола, во полна брзина наишол фолкцваген, кој се движел директно кон него.
 
Поради брзото размислување и неверојатните рефлекси го преживеа налетот на фолкцвагенот. Вистинско чудо е како успеа да си го спаси животот зошто евентуален судир сигурно би бил кобен за него.