Македонија
25. July 2019 - 8:22

На автопатот Велес-Скопје промена на сообраќајниот режим

На автопатот Велес – Скопје пред тунелот Катланово денеска и утре ќе има промена на сообраќајниот режим.

Причина за тоа, како што информира Авто мото сојузот на Македонија, е промената на сијалици.