Живот
4. October 2015 - 10:00

Му украде маица на другарот, а потоа доби нокаут кој ретко се гледа!

Дека крадењето не е достојно, покажува и нашето следно видео. Еден човек се осмели да украде маица од група луѓе кои играа кошарка во еден парк.
 
Сопственикот на мицата. започна да трча по него, подготвен да го казни, но тогаш се случи нешто неочекувано.
 
Погледнете го видеото...