Живот
18. јуни 2016 - 21:02

Му стави слушалки на кромидот, еве зошто

Сечењето на кромидот на коцкички најчесто е причина поради која многумина се откажуваат од експериментирање во кујната од старт.

Но ова момче вештината за сечење на кромид ја довел до совршенство.

Додека го гледате видеото, гарантирано ќе ви потечат солзи.

Но, нема да плачете од кромидот, туку од смеење: