Живот
22. April 2016 - 10:55

Му го отвориле стомакот на многу болен бик - Она што го нашле внатре ќе ве згрози!

Бикот „Тинг“ очигледно бил многу болен. Неговиот стомак изгледал подуено и се чинело дека животното ќе умре.
 
Луѓе од организација за заштита на животните, знаеле дека тоа може да го предизвика исхраната, но не знаеле за што точо се работи. Тие го однеле на операција кај ветеринар, но она што го нашле во неговиот стомак било застрашувачко!
 
Најдобро, погледнете сами...