Џет-Сет
29. January 2018 - 17:00

Можете ли да ги препознаете македонскиот актер и ТВ водител и неговата сестра?

По професија архитект, кој последниве 13 -14 години работи нешто што самата го нарекува „технолошки поткажувач“, во компанија која прави дизајн софтвер. Тој мултиталентиран: актер парекселанс, ТВ водител, музичар, забавувач, шоумен, автор, писател…
 
 
Промоцијата на својата седма книга по ред насловена „Улица диши длабоко“, ја правеше неодамна, а како потсетување на продолжеувањето на заедничкото актерско остварување со неговата колешка Весна Бејби Петрушевска, наречено „Брачна игра“, таа ја постираше на својот Инстаграм  токму оваа фотографија од неговото рано детство на која тој е токму  со сестра му.
 

Кој ги препозна, препозна… Кој не, нека види како изгледале Игор Џамбазов и неговата сестра Тања како малечки, а како изгледаат денес.

Извор: Курир