Живот
5. February 2017 - 21:49

МОЖЕШЕ ДА МИ БИДЕ ДЕДО – Имав однос со старец од 67 години и останав трудна – Повеќе не се јави

„Сосема случајно го запознав во еден клуб каде удираат народњаци. Многу пиев таа вечер затоа што сакав да го заборавам раскинувањето со дечкото“, ја започна својата исповед девојката која се најде во една тешка ситуација.
„Тој стоеше зад шанкот а јас седев зад масата. Постојано ме одмеруваше и гледаше додека не ми пријде и ме праша може ли да седне покрај мене.

Му климнав со главата и тој сврте неколку рунди додека зборувавме. Се онесвестив од алкохолот и му реков дека ќе одам дома. Не ме пушташе да си одам сама по мрачната ноќ, туку се понуди да ме однесе. Се согласив и кога ме однесе дома го повикав да влезе да испиеме уште по една колку да се одолжам.

Пиевме речиси до зорите и не знам како се случи, само знам дека завршивме во кревет и водемвме љубов. Потоа тој си замина и повеќе не се јави.

Минаа месец дена и дознав дека сум останала трудна со него, затоа што од тогаш не спиев со никого. Сега никако не можев да го најдам да ми го плати абортусот, затоа што не го сакам тоа дете.

А дури кога моите би дознале, би се одрекле од мене затоа што сум спиела со некој кој би можел да ми биде дедо“, заврши таа.