Џет-Сет
25. May 2017 - 11:49

Можам и кога ме боли и кога не ме боли: Сандра Африка откри што најмногу сака да прави додека има секс

Пејачката сандра Африка признала дека не користи изговори за да избегне секс со момчето, како и дека сака да експериментира во креветот.

Бидејќи многу жени се „вадат“ на главоболката, кога сакаат да ескивираат од секс, Сандра вели дека нема такви проблеми.

- Не ги разбирам девојките кои не можат да се опуштат и уживаат со својот избраник кога ги имаат тие фамозни главоболки. Јас ги немам тие проблеми. Можам и кога ме боли и кога не ме боли, изјавила Африка и објаснила што е неопходно за добар секс.

- Разбирање во сексот мора да постои. Ако некого сакаш и ако тој некој ти угодува, тогаш и ти треба да се потрудиш. Зашто девојките да не прават разни изненадувања на своите мажи? Треба да се бега од навики и здодевност. Барем во денешно време може толку многу да се експериментира и да се пробуваат разни работи, завршува сандра Африка.