Македонија
8. October 2020 - 12:19

Моторџија се снимил како бега на сообраќајна полиција и објавил на ТикТок

Моторџија  со профил #trimnoraliti на ТикТок објавил видео на кое се гледа како откако е застанат од сообраќајна полиција бега на полицијата.

На почетокот изгледа дека тој ќе застане на сообраќајната контрола но потоа забрзува и ги одминува полицајците.