Живот
19. March 2018 - 22:59

Морнар се враќа после неколку месечна мисија дома. Жена му – трудна

Морнарот Крис Доерти од Морнарицата на САД пристигнува дома по завршувањето на неговата ротација и оди да ги прегрне своите деца и жената.

Но го чека големо изненадување. Неговата сопруга е трудна!

За целото негово отсуство неговата сопруга криела дека е трудна.

Погледнете го видеото: