Живот
3. July 2017 - 15:01

Морбидно: Тинејџерки ја снимија својата смрт - возеа со голема брзина и за неколку секунди беа мртви

Ова страотно видео ги прикажува последните секунди од животот на две девојки од Харков во Украина, кои пијани загинаа во автомобил кој излета од патот.

Се се случи брзо додека тие се забавувале во автомобилот, возејќи низ украинскиот град со голема брзина. Набрзо се гледа како едната пие алкохол додека ечи музика, и и го подава шишето на другарката.

На видеото набрзо потоа се гледа како во мракот губат контрола над возилото и гинат.

Видеото е со ВОЗНЕМИРУВАЧКА СОДРЖИНА: