Балкан
28. October 2016 - 11:30

Монструм каков што до сега немаме видено: Петгодишниот син вриштел додека ја убивал неговата мајка: Тато, немој!

Александар Мајкиќ (39) од Градишка е осуден во  на 30 години поради тешко убиство врз сопругата Мирјана  Мајкиќ (39) кој ја задавил пред нивниот петгодишен син на 29. март оваа година во нивниот семеен дом. 

- Додека Маријана безгрижно спиела во прегратка со својот син Ѓ.М во дневната соба, Александар и се доближил и, и седнал на стомак и со раката и го стегнал вратот додека не ја угуши. Тоа го направил пред очите на неговиот син кој постојано викал „ Тато немој“, изјавиле од полциијата.