Живот
25. September 2015 - 13:17

Момци влегоа во лифт, а тоа внтаре што им се случи ќе ве шокира

Двајца црнци влегле во лифт, а во него се наоѓала девојка која била со прикриено лице а потоа неколку момемнти одкако ливтот тргнал нема да верувата шт се случило.Овие двајца момоци неможеа ни да замислат што ќе им се случи.

 

Silap orang la kau nak ragut..hahahah...

Posted by Siakap Keli on Monday, September 21, 2015