Џет-Сет
1. September 2015 - 10:26

„Моето се“ - Катарина Ивановска го покажа момчето!

Една од најубавите Македонки, Катарина Ивановска, конечно откри кој е мажот кој го има заробено нејзиното срце.

Момчето се вика Цобе, од Скопје е и има сопствен бизнис, работи со изградба на станбени објекти. Тие се заедно веќе извесно време, а дел од летото поминаа во Италија, романтично и вљубено.

Манекенката за прв пат постави заедничка фотка на Инстаграм, под која напиша „Моето се”.