Џет-Сет
14. November 2017 - 21:46

Многу солзи се пролија во ТЛЗП - погледнете зошто

Драгана Мичаловиќ имала задача да го имитира пејачот Луис во популарното шоу „Твоето лице звучи познато". Младата актерка ја пеела песната „Не куни ме, не ружи ме мајко", која ја посветила на својата мајка.

Сјајната изведба и одлична маска, допринеле шоуто да биде фантастично. Таа емотивно влијаела врз жирито, што солзите почнале сами да течат.

Публиката го поздравила настапот со громогласен аплауз.