Живот
6. October 2017 - 21:36

Многу романтични сцени: Погледнете го првото видео од новиот филм со Дефне и Омер!

На 10-ти ноември во Турција ќе се случи премиерата на филмот „Те молам не оди“, со турската актерска двојка Бариш Ардуч и Елцин Сангу.

Актерите на социјалните мрежи веќе го прикачија и првиот видео тизер со најавата за филмот во кој можете да погледнете дека станува збор за многу рамантична приказна од која се очекуваат доста романтични сцени меѓу нив двајцата, па дури и повеќе од оние во „Изнајмена љубов“.
 
Се очекува филмот да направи бум во Турција и Азија, а додека го купи некоја македонска телевизија, останува да ги гледаме видеата на турски кои вирусно се шират на интернет.
 

 

A post shared by Elçin Sangu (@elciinsanguu85) on