Бизарно но вистинито
29. August 2015 - 21:33

Многу крв и гној: Од обична бубулица му се направила циста - Еве како ја реши!

Според податоците од британскиот сајт metro.co.uk, еден шпанец три месеци имал циста на левата нога, на местото каде имал обична бубулица.
 
Зошто не можел повеќе да издржи, отишол на лекар да му ја исцедат цистата. Имало многу крв, гној, а еве како тоа изгледало.