Живот
29. December 2015 - 16:56

Многу болно: Старлетата се фотографираше со змија, а таа ја касна за...

Иако е постара снимка, но вреди(?) да се погледне. Во прашање е, ако добро разбравме, славна израелска силиконска убавица, а организирале некое фотографирање со голема змија сред улица.

Можеби на некого му е секси ова, кои знае? Во секој случај, на змијата и здосади да ја гњави, па ја касна за градата.За среќа не е отровна змијата...