Живот
16. August 2018 - 18:54

Младоженците се радуваа поради својот најрадосен ден во животот, а потоа во црква ги дочека непријатно изненадување

Покрај тоа што во црквата имало поплава, еден пар од Филипините ништо не успеа да го спречи тој ден да се венча.

Филипини се борат со страшни поплави откако тој регион беше погоден од тајфун, носејќи големо невреме и големи врнежи од дожд.

Меѓутоа, ниту тоа невреме на младенците не им го расипа најубавиот ден во животот.

Како што може да се види на видеото, невестата среќно чекореше низ водата кон олтарот и својот иден сопруг.

Ни водата не ги спречи да се венчаат тој ден.