Живот
30. September 2015 - 23:23

Млада министерка без гаќички во кафуле

Екатерина Згуладзе беше министерка за внатрешни работи на Грузија, а од пред месец дена со специјален указ на Претседателот на Украина Порошенко доби украинско државјанство и сега е заменик министер за внатрешни работи на Украина.

Дали имала премногу работа или станува збор за нешто друго, таа е уловена во едно кафуле без долна облека.

das