Живот
12. October 2018 - 13:36

Мистериозен објект пронајден на американска плажа: Сите мислеа дека е НЛО додека не го допреа

Мистериозен објект се насука на островот Сибрук во Јужна Каролина.

Секако веднаш тргнаа разни теории за тоа што би можело да биде, а една од најневеројатните теории е дека се работи за вонземјански објект.

Непрофитната организација за заштита на делфините прва забележа што брановите донесоа на брегот.

Објектот е огромен, цилиндричен, повисок од жената која стои во близина. Изгледа дека е направен од бетон, но велат дека не станува збор за тврд материјал.

Кога ќе го допрете, сфаќате дека е мек како пена“, рекоа, додавајчи дека „многу брзо е тргнат од таа локација по наредба на официјалните лица од градот.

Организацијата ги повикала сите да помогнат да се идентификува мистериозниот објект, а илјадници луѓе изразија сомневање дека станува збор за вселенски брод или за муниција за одлагање на отпад.

И додека многу теоретичари на завери почнаа да шират теории дека во се прсти вмешале вонземјани, некои истануваат дека станува збор за мек материјал и можно е тоа да е круг за спасување кого урагнот Флоренс го оштетил.