Живот
2. December 2016 - 9:38

Мистеријата откриена: Зошто мажите не сакаат орален секс

Мажите обожуваат секс. Обожуваат и орален секс, меѓутоа некои многу повеќе сакаат да го добиваат отколку да и го пружат на својата партнерка.
 
Четири мажи искрено објаснија зошто по никоја цена не сакаат на својата партнерка да и го пружат ова задоволство.
 
- Бидете искрени и кажете ми дали вие со задоволство би допуштиле вагината да ви биде на лицето? Често крвават и генерално се неуредни бидејќи самите произведуваат свој лубрикант. Всушност, пружете и самите орален секс на некоја девојка па видете. Јас до сега само на една девојка сум и пружил орален секс бидејќи знам дека таа е вистинската и држи до својата хигиена. Мислам дека е многу помалгу грозно да имате пенис во устата, вели 32-годишниот Џон.
 
- Бидејќи ми се укочуваат вратот и вилицата. Не одбивам да пружам орален секс баш секогаш, но ако веќе морам повеќе би сакал девојката да ми седне на лицето отколку да се малтретирам, вели 27-годишниот Лени.
 
- Инаку со задоволство пружам орален секс, но на поранешната девојка никако не можев, дури не дозволувам ниту таа мене да ми пружи. Никако не ми се допаѓаше мирисот на нејзината вагина. Беше чиста и уредна, но нешто во врска со неа ми беше одвратно, објаснува Стивен (38).
 
- Не го одбивам тоа секогаш, но некои ги одбив, и тоа поради мирисот или вкусот. Не велам дека секогаш се работи за хигиената, некогаш се и хормоните, исхраната и слични работи. Во секој случај, прво ги испитувам работите со прсти, па ако тогаш проценам дека нешто не е во ред, никако не преминувам на орален секс, вели 24-годишниот Дејв.