Живот
18. December 2017 - 14:23

Мистерија: Никој не знае што девојката држи во устата, цел свет зборува за ова видео

Во Банкок, на автобуска станица, една девојка е забележана со некаква чудна направа во устата, за која зборуваат сите на интернет.

Прво помислиле дека држи жива риба во истата, која мрда. Потоа дека во прашање е некаква фитнес справа за јакнење на вилицата или вратот. И таа расправа се прошири на целата планета.

Досега никој конкретно не се произнесе што е тоа во нејзината уста.

Еве погледнете ја снимката за која зборува цел свет и откријте за што служи: