Балкан
30. јуни 2018 - 21:46

Мислевте дека сте ги виделе најлошите снимки од Грција: Обидете се сфатите што направи оваа жена среде познатото летувалиште

Овие денови навикнавме да гледаме снимки од Грција кои се врзани со временските неприлики.

Сепак од познатото летувалиште Потос, доаѓа сосема поинаква глетка.

На Фејсбук е објавена снимка која наводно доаѓа од центарот на градот на тоа место каде се гледа дека мештанка се шета по трговската уличка.

Зад неа на мала оддалеченост оди мало јагне и на себе носе бебешка пелена.

Дали е во прашање еколошки свесна сопственичка или нешто друго, проценете сами.