Живот
18. December 2017 - 21:40

Мислела дека се работи за угризи на инсекти, но ветеринарот кој го посетила веднаш повикал полиција!

Хајден Ховард е сопственичка на англиски мастиф. Еден ден кучето било депресивно, но кога му пришла ја видела причината,

Телото му било прекриено со нешто што на прв поглед изгледало како угризи од инсекти. Кучето имало големи болки при секое движење. Таа одлучила да посети ветеринар, кој открил што точно се случувало...

Ветеринарот го избричил кучето за да дознае што се случило. Кога го избричил  видеч дека раните се нанесени со пиштол, и дека кучето некој го гаѓал со пиштол.

Ветринарот одтранил вкупно 27 куршуми од телото на кучето, неговата сопственичка била во шок и не можела да верува дека тоа може некој да го направи.

Пoвикале полиција и установиле дека куршумите доаѓале од соседната куќа. Истрагата е сеуште во тек, а кучето се опоравува.