Живот
12. October 2017 - 10:18

Мислел дека некој му ја краде колата - Кога ја отворил вратата… ШОК!

Кога слушнал звуци од својот автомобил паркиран пред куќа, овој човек мислел дека внатре има крадец, па веднаш излегол да види за што се работи.

Меѓутоа, набрзо сфатил дека се работи за некои сосема други „разбојници“…