Живот
25. јуни 2018 - 15:50

Мирослав Илиќ нема срце: Одбива да се сретне со сопствениот син пред суд

Пеачот порачал дека нема да се појави на суд 27 јуни. Бившата љубов на Мирослав Илиќ пристигнала во Блград поради свадбата на посинокот на Лепа Брена, Филип Живојиновиќ, а во Србија ќе остане поради судење со Мирослав Илиќ.

Како што рекла Мирјана, главниот претрес ќе биде на 27 јуни кога ќе се сретне очо в очи со Мирослав.

На главниот претрес, спрема нејзините зборови, треба да се појави Девин, нејзиниот син за кого тврди дека татако му е славејот од Мрчајевац.

Мирослав со години одбива да зборува на таа тема, па така беше и овој пат.

"Незнам за што зборувате. Нема да одам на никакво судење. Аман, јас не сум повикан, мојата адвокатска канцеларија е повикана".